1

Gjør din bedrift mer robust med kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) er på full vei inn i alle aspekter av livet og bedriftsverden. Med maskinlæringsteknologi og ekspertsystemer revolusjonerer AI omgjøringen av ustrukturerte data til verdifulle funn og handlinger. For å overleve i dagens konkurransepregede verden, utforsker nå bedrifter måter å endre sine bedriftsprosesser ved å automatisere arbeidsflyt og beslutningstaking. Ved å støtte seg på AI tjenester kan bedrifter levere ende-til-ende løsninger for forbedret kundeservice, arbeidseffektivisering, etc.

Diskuter ditt prosjekt

Hva vi tilbyr

Konseptdefinisjon

Ved å bekrefte dine forretningsideer, kan våre AI eksperter hjelpe deg å forstå hvilken verdiskapning AI kan tilføre din arbeidsflyt og få feedback tidlig i prosessen.

Minimumslevedyktig produkt

Når det er utviklingstiden presset ligger på, vil Altoros assistere deg i å utvikle en konkurransedyktig, innovativ løsning til brukerne dine.

Opplæring

Enten ditt team mangler ekspertise på kunstig intelligens eller trenger inspirasjon, kan vi gjerne dele av våre erfaringer fra populære maskinlæringsrammeverk.

Konsulentvirksomhet

Har dere støtt på teknologiske flaskehalser eller trenger hjelp med å finne ut hva AI kan levere? Vårt firma hjelper dere med å finne grunnen til problemene og gir uavhengige evalueringer av forskjellige rammeverk, egne løsninger, etc.

Konsulentvirksomhet og konseptdefinisjon

I Altoros hjelper vi våre kunder med research og evaluering av tilgjengelige AI verktøy for å implementere det beste og adressere smertepunktene. Få validert gjennomførbarheten av din idé via konseptdefinisjon som er skreddersydd til nettopp ditt case.

1. Forretningsbehov

Spør Altoros’ eksperter om å designe use cases og dykk dypt inn i AI-verden.

2. Utvidede muligheter

Benytt tilgjengelige data for å evaluere eksisterende kognitive APIer og spesialtilpassede, ledende AI-løsninger.

3. Løsningskandidater

Vi setter sammen lister med godkjente AI modeller som tilfredsstiller både de teknologisk og forretningsmessige målene i våre klientbedrifter.

4. Neste steg

Nå som vi har et sett modeller, tar vi en nærmere blikk på dem for å avgjøre hvilke som er nøyaktige og effektive nok til å inkluderes i deres PoC scope.

Diskuter prosjektet ditt

Kontakt ekspertene til Altoros

Ende-til-ende AI-løsning

Fremskynd lanseringen av din idé via en MVP rett inn i produksjon.

1. Problemhåndtering

Samarbeid med Altoros’ eksperter for å klarlegge bedriftens delmål, vurdere situasjonen, og definere løsningsmulighetene.

2. Løsningsbootstrap

Vi ser nøye på data som er tilgjengelig for innsamling og mining, evaluerer kapasitetene til eksisterende kognitive APIer for å skape en skreddersydd AI-løsning.

3. AI-modell

Vi vil skape en spesialtilpasset AI-modell som kan nå dine mål, forretnings- og engineeringsmessig.

4. MVP

Vi assisterer deg i å produsere et Minimum Viable Product (Minimumslevedyktig produkt) som kan møte bedriftsmessige behov, så vel som å samle inn og analysere brukerfeedback.

5. Utvidede muligheter

Vi kan utplassere den ferdige løsningen, enten på stedet eller i skyen og integrere den med eksisterende systemer og prosesser. Vi vil også sikre at produktkvaliteten øker over tid, basert på nye, innkommende data.

Kontakt Oss

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

jan-terje@altoros.no+47 21 92 93 00

Altoros Norge AS
Org.nr.: 894 684 992
Tordenskiolds gate 2,
0160 Oslo