1

Java Utviklingstjenester

I 19 år har Java-utviklere hos Altoros vært med å hjelpe kundene til å utvikle robuste, sikre, skalerbare og ytelseskrevende distribuerte løsninger. Vårt team har utført flere ytelsesevalueringer (benchmarks) av de mest populære NoSQL databasene og verktøy for distribuerte løsninger. Altoros sine team jobber også med flere teknologileverandørene innen distribuerte løsninger, med sitter derfor på en unik kompetanse ned i kjernen av produktene.

Be om et gratis tilbud

Java systemutviklingstjenester

Høyt ytelseskrevende og skalerbare systemer

Altoros bygger skalerbare og ytelseskrevende applikasjoner som kan behandle opptil 100.000 forespørsler per sekund med sanntidsanalyse og rapportering basert på historiske data.

Dataanalyse og behandling

Altoros utvikler dataanalyse algoritmer med bruk av verktøy som Hadoop, Spark, Storm, Hive, Impala med flere. Disse løsningene gjør det mulig for kundene å raskt analysere milliarder av poster, finne mønstre og avhengigheter til å bruke resultatene i deres egne programmer og rapporter. Disse dataene gir en riktig og verdifull kilde til informasjon og som beslutningsgrunnlag. Mer om dataanalysetjenester.

Microservices applikasjoner

Altoros designer og utvikler skalerbare microservices applikasjoner i samsvar med «tolv-faktor app»-standarden for web og SaaS løsninger. Vårt team har lang erfaring i distribusjon og skalering microservices med hjelp av Cloud Foundry og Docker.

Tingenes internett

Med Altoros sin kompetanse i å bygge tingenes internett (IoT) løsninger, kan dere få full kontroll over alle enheter som er koblet til nettverket. De løsningene som vi har utviklet for en rekke helsetjenester og energiselskaper bruker vi anerkjente og velprøvde løsninger som binære protokoller (for eksempel Protobuf), som dekker høye krav til hastighet, oppe tid, feiltoleranse, skalerbare og i stand til å holde kontakten til tusenvis av aktiverte enheter samtidig.

Programvare for forretningsautomatisering

Altoros bygger om og automatiserer komplekse og tidkrevende forretningsprosesser. Våre kunders løsninger får nye funksjoner og forbedret UX for håndtering av forretnings oppgaver, som gjør de ansatte til å justere prosess gjenstander og egenskaper når de vil trenge i fremtiden. Dermed gir vi eierne å spare tid og kutte kostnader.

Hvorfor bruke Altoros sitt Java Team

Få et tilbud

Unik kjernekompetanse innen NoSQL og distribuert databehandlingsverktøy

Altoros har bygget opp en unik kompetanse innen Big Data verktøy, da våre utviklere er med å utviklere kjerneteknologien sammen med og internt hos mange av teknologileverandører innen distribuert databehandling. Altoros sin FoU har bygget opp «bransje standarden» for funksjonell- og ytelsesevaluering av distribuerte verktøy som Cassandra, MongoDB, Couchbase, NuoDB, Hive, Cloudera, Hortonworks, MapR med flere.

Sertifiserte Senior utviklere med lang bransjeerfaring

Java avdelingen består av 91,5 % senior-, midlevel utviklere og har bygge opp unike kompetanser gjennom 14 år. Bransjekompetanse omfatter helse-, telekom, energi, logistikk, media, bygg og industri og andre næringer.

Markedsledende innen Big Data konsulenttjenester

Altoros har blitt anerkjent som markedsleder i Hadoop og Big Data rådgivning ifølge studie ved Clutch (tidligere: SourcingLine), som er ett forskningsselskap med base i Washington, DC.

Kompetanse områder

Distributed Computing Tools

Apache Hadoop (incl. Cloudera, Hortonworks, MapR)

Cloudera Impala

GPU Computing (Cuda, OpenCL)

Hive

Kafka

Pig

Storm

Spark

Tez

Solr

NoSQL Solutions

Cassandra

Couchbase

HBase

MongoDB

NuoDB

Redis

Relational Databases

Oracle

MySQL

PostgreSQL

MariaDB

BI Analytical Tools

Oracle BI

Pentaho

Tableau

Microservices

Cloud Foundry

Eureca

Hystrix

Spring Boot

Spring Cloud

Google Protobuf

RabbitMQ

UI Frameworks

AngularJS

Backbone

React.js

Et dedikert team

Altoros tilbyr å utvide talentet i din virksomhet med vårt dedikerte team bestående av programvareingeniører, arkitekter og prosjektledere med erfaring innenfor hundrevis av trendende teknologier.

92% av våre ansatte er enten mellomnivå- eller senioringeniører med akademiske grader innen datavitenskap eller matematikk.

TO UKERS GRATIS PRØVEPERIODE

Du trenger ikke betale dersom du ikke er fornøyd med arbeidet vårt

Kundene uttalelser

“Vi jobber med Altoros sine utviklere som om de var våre egne, det er som å ha ett ekstra avdeling med fleksibel antall ansatte. Utviklerne er selvgående, kreativite og har dyp teknisk kompetanse.”

Jarl Spandow, Daglig leder i ePocket Handyman AS

“Vi ser på Altoros som en utvidet utviklingsteam med meget god forretningsforståelse som kan gjenbrukes i våre nye prosjekter.”

Thomas Hamm, Daglig leder i Consafe Logistics AS

“Vi er veldig fornøyd med Altoros. Selskapet har mennesker med god teknisk kompetanse, god forretningsforståelse og høy servicegrad. Altoros har vist stor fleksibilitet og er løsningsorientert. Vi vil absolutt anbefale dem til andre.”

Håkon Kallevig, Daglig leder i TQM Partner AS

Kontakt Oss

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

jan-terje@altoros.no+47 21 92 93 00

Altoros Norge AS
Org.nr.: 894 684 992
Tordenskiolds gate 2,
0160 Oslo